Προϊόντα | Sustainable Pest Control

 
 
 
Συσκευές Σύλληψης Ιπταμένων Εντόμων
 
 
 

Συσκευές Σύλληψης Ιπταμένων Εντόμων

 
Οι ηλεκτρικές φωτεινές εντομοπαγίδες χρησιμεύουν στον αποτελεσματικό έλεγχο ιπτάμενων εντόμων (μύγες, κουνούπια, σκνίπες). Οι παγίδες διαθέτουν λυχνίες εκπομπής υπεριώδους ακτινοβολίας. Τα έντομα ελκύονται έντονα από το φως, εισέρχονται στο χώρο της παγίδας και συλλαμβάνονται σε κολλητική επιφάνεια που βρίσκεται εσωτερικά.
 
 
 
 
Οι παγίδες πλοιρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας (CE Approval). Διαθέτουν σύστημα προστασίας θρυμματισμού λαμπτήρων και προστασία από την υγρασία και τη σκόνη (IP Rating).

Η επιλογή του αριθμού και του τύπου των παγίδων πραγματοποιείται έπειτα από επιθεώρηση και έλεγχο των εγκαταστάσεων.
 
 
Απωθητικά
 
 
 

Απωθητικά

 
Απωθητικό κατοικίδιων ζώων (σκύλοι, γάτες) και φιδιών, σαυρών & άλλων ερπετών. Έχει δράση προληπτική, δηλαδή εμποδίζει την είσοδο τους σε ένα χώρο καθώς και κατασταλτική γιατί απομακρύνει αυτά που ήδη βρίσκονται στο χώρο.
Δεν ξεπλένεται από τη βροχή.
 
 
 
 
Διάρκεια μέχρι 6 μήνες.

Κατάλληλο για εφαρμογή γύρω από δέντρα, κολόνες, μέσα σε γλάστρες, κατά μήκος τοίχων, πεζοδρομιών, κήπων και σε άλλους χώρους.

Ιδανικό για χρήση σε επίπεδες επιφάνειες ή όπου υπάρχει υγρασία.
 
 
Αεροκουρτίνες
 
 
 

Αεροκουρτίνες

 
Οι αεροκουρτίνες χρησιμοποιούνται συχνά σε χώρους επεξεργασίας και αποθήκευσης τροφίμων, όπως βιομηχανίες, super market, αρτοποιεία κλπ. Οι συσκευές παράγουν ένα κάθετο ρεύμα αέρα και αποτρέπουν την είσοδο ιπταμένων εντόμων (μύγες, κουνούπια) στο εσωτερικό. Επιπλέον, οι αεροκουρτίνες δημιουργούν έναν φραγμό στη σκόνη, τις οσμές και περιορίζουν τις απώλειες ενέργειας από το συχνό άνοιγμα θυρών.
 
 
 
 
Οι συσκευές διακρίνονται σε διάφορους τύπους. Η επιλογή εξαρτάται από τις διαστάσεις της εισόδου και το είδος του αέρα που παράγεται (θερμός, κρύος).
 
 
Δίχτυα
 
 
 

Δίχτυα

 
Αποθαρρύνουν τα πτηνά από τη χρήση των επιφανειών.

Τα ειδικά δίχτυα αποτελούνται από πολυμερή υλικά, ανθεκτικά στην ακτινοβολία UV, την υγρασία και στην καταπόνηση από τον αέρα. Προσαρμόζονται κατάλληλα σε πολλές επιφάνειες αποτρέποντας τις επισκέψεις πτηνών.
 
 
 
 
 
Ακίδες
 
 
 

Ακίδες

 
Αποθαρρύνουν τα πτηνά από τη χρήση των επιφανειών.

Οι ακίδες είναι μεταλλικές ή πλαστικές με στρογγυλεμένα άκρα. Καλύψουν διάφορα πλάτη και τοποθετούνται εύκολα σε μπαλκόνια, περβάζια, οροφές, ταμπέλες καταστημάτων κ.α.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΓΕΩΓΡ. ΧΩΡΟΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ
 

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

 
Η SPC εξυπηρετεί όλη την Αττική
Για υποκαπνισμούς (σιλό, έντομα αποθήκης, ξυλοφάγα έντομα) σε όλη την Ελλάδα
 
 
 
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ
 

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ

 
Άμεση εξυπηρέτηση από εξειδικευμένους επιστήμονες Γεωπόνους, του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με δωρεάν αυτοψία
 
 
 
EΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 

EΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

 
Επειδή η διασφάλιση της Δημόσιας Υγείας ειναι υποχρέωση όλων μας αλλά & άτυπος δείκτης του πολιτισμού μας, η SPC υπόσχεται μόνο το καλύτερο αποτέλεσμα έπειτα απο κάθε υπηρεσία